Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο.Π.Π.Α.Π. σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία: Το προσωπικό των παιδικών σταθμών ενημερώνεται σε θέματα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ


Για τη λήψη μέτρων πριν από έναν ενδεχόμενο σεισμό, για την αντιμετώπισή του, καθώς και για τις ενδεδειγμένες ενέργειες μετά τη λήξη του φαινομένου ενημερώθηκε το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, το ενημερωτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης, κλιμάκιο της οποίας επικεντρώθηκε στη διεξαγωγή ασκήσεων αντιμετώπισης σεισμού. Επιπλέον, στην ενημέρωση για την επιχειρησιακή δράση της υπηρεσίας και στο σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση σεισμού.

Στο περιθώριο του προγράμματος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, για την άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο αίτημα υλοποίησης του ενημερωτικού προγράμματος, ενώ ευχαρίστησε και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ενημέρωση που παρείχε στο προσωπικό.

«Στόχος της ενημερωτικής δράσης είναι αφενός η πρόληψη και αφετέρου να αποκτήσει το προσωπικό μας βασικές δεξιότητες σε θέματα κανόνων προστασίας – μέτρων ασφαλείας από ενδεχόμενο σεισμό λαμβάνοντας χρήσιμες σχετικές οδηγίες» σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ενημέρωσης, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κος Τσιαμπέρας: «Προχωράμε άμεσα στον καταρτισμό σχεδίου έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΑΣΠ για όλους τους παιδικούς σταθμούς λαμβάνοντας υπόψη τις κτιριακές ιδιαιτερότητές τους. Ταυτόχρονα στην άμεση εκπαίδευση του προσωπικού μαζί με τα παιδιά, προκειμένου να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την προστασία όλων. Είναι η πρώτη φορά που καταρτίζεται ένα σχέδιο αντιμετώπισης του σεισμού ολοκληρωμένο και προσαρμοσμένο στον καθένα παιδικό σταθμό».Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.