Μία αλμυρή απόλαυση, ιδανική για σνακ
Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 340 γρ. τυρί τσένταρ τριµµένο
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
- λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C
- Σε ένα µπολ ανακατεύετε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.
- Απλώνετε τη ζύμη στον πάγκο και την ανοίγετε σε φύλλο πάχους 0,5 εκ.
- Στη συνέχεια, κόβετε µε κουπ πατ τα μπισκότα.
- Στρώνετε στο ταψί χαρτί ψησίματος και τοποθετείτε τα μπισκότα.
- Ψήνετε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!