Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έρευνα αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν κάνουν πολύ σεξ οι γυναίκες!

Εδώ και χρόνια υπάρχει μια αντίληψη γύρω από το σεξ που λέει πως οι άντρες το σκέφτονται όλη μέρα ενώ οι γυναίκες σπάνια! Τι ισχύει τελικά; Όπως σας είπα πριν λίγες ημέρες οι γυναίκες σκέφτονται αρκετά συχνά το σεξ μέσα στη μέρα τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως κάνουν το σεξ που θα ήθελαν.

Όπως αναφέρει το faysbook.gr, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1000 άνδρες και γυναίκες, 6 στις 10 γυναίκεςαποκάλυψαν ότι δεν κάνουν την ποσότητα του σεξ που θα ήθελαν. Μάλιστα οι ερευνητές τόνισαν πως αυτό δεν συμβαίνει μόνο λόγω του ότι μπορεί να μην έχουν κάποιον ερωτικό σύντροφο αλλά και επειδή δεν ξέρουν πώς να ζητήσουν αυτό που θέλουν.

Το 60% των ελεύθερων γυναικών αλλά και των δεσμευμένων δήλωσε πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ. Μάλιστα πολλές δήλωσαν πως προτιμούν να μην κάνουν εκείνες την πρώτη κίνηση και περιμένουν από τους άντρες να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση. Από την άλλη μεριά οι άντρες τόνισαν πως δεν καταλαβαίνουν πότε οι σύντροφοί τους θέλουν να κάνουν σεξ και έτσι καταλήγουν και οι δυο μεριές να μην απολαμβάνουν το σεξ τόσο συχνά.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.