Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όταν σε πάρει η κατηφόρα, η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό… Έγκαιρα κλεμμένη ενημέρωση!!! Να τους χαίρεται η Ένωση τους…

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να εξηγηθεί ο τίτλος. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα!

Άλλωστε όλοι μας είμαστε γνωστοί μεταξύ μας σ’ αυτόν τον τόπο και η κοινωνία μας πλέον γνωρίζει το ποιόν και την ποιότητα του καθένα μέσου και δημοσιογράφου.

Δεν γνωρίζουμε εάν ακόμη ο (ή οι) διαχειριστής του συγκεκριμένου blog είναι μέλος (μέλη)  της Ένωσης που δηλώνουν ή το κάνουν ψευδώς, αλλά αν είναι ακόμη μετά απ’ όλα όσα κάνουν καθημερινά στους συναδέλφους του, να τον ( ή τους) χαίρεται η Ένωση τους.

Ευτυχώς για τους καλούς και ευσυνείδητους δημοσιογράφους, και δυστυχώς για τους άλλους, ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει και να επιλέγει την ποιότητα, και το κάνει.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.