Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση από το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου και τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Κεραμιδίου Πιερίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

*Το ρεπορτάζ ανήκει στον κ. Απόστολο Μοσχολούρη.

Το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, διοργάνωσαν από κοινού ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους δημιουργούς - συνθέτες Μ. Χατζιδάκι και Μ. Θεοδωράκη, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του πρώτου ορόφου της «ΕΚΑΒΗΣ».

Εκατοντάδες θεατές γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την ορχήστρα, τη χορωδία και τους τραγουδιστές, που κάτω από τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, καθήλωσαν το ακροατήριο!..

Θερμά συγχαρητήρια!..

Οι φωτογραφίες αφιερώνονται από Απόστολο Μοσχολούρη στο Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Κεραμιδίου Πιερίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τη χορωδία του, σε όλους κι όλες σας!..

Δείτε όλες τις φωτογραφίες:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.