HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης κ. Βαλάντης Θεοδώρου επανέρχεται με νέες δημόσιες ερώτησεις


Στο προσκήνιο επανέρχεται ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ. Βαλάντης Θεοδώρου με νέες ερωτήσεις, τις οποίες συνοδεύει και με κοινοποίησεις απευθείας αναθέσεων του Δήμου Κατερίνης σ’ επιχειρηματίες της πόλης.

Στην πρώτη περίπτωση ο κ. Βαλάντης Θεοδώρου μιλά στην ανάρτησή του για την σύζυγο ενός ειδικού συνεργάτη του Δήμου Κατερίνης, η οποία ήταν και υποψήφια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Νταντάμη, αλλά δεν εκλέχθηκε, και στης οποίας τ’ όνομα εκδόθηκε απόφαση για απευθείας ανάθεση υπηρεσίας με τίτλο: «Περιβαλλοντική ανάλυση και καταγραφή πιθανών θέσεων δημιουργίας σημείων ανακύκλωσης σε επίπεδο πολεοδομικής Ενότητας» εκτιμώμενης αξίας 16.808, 40 ευρώ εκτός Φ.Π.Α. Επειδή όμως το αντικείμενο της προαναφερόμενης υπηρεσίας ανήκει στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης στην οποία υπεύθυνος Αντιδήμαρχος είναι ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης, ο κ. Θεοδώρου απευθύνει σ’ εκείνος της ερώτηση.

Ρωτάει λοιπόν στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησής του ο κ. Θεοδώρου: «Αυτή την αλλαγή ήθελαν οι δημότες κ. Συμεωνίδη;»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του πρώην Γενικού Γραμματέα:



Φωτογραφία της ανάρτησης με την απόφαση
όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην ¨Διάυγεια"

Σε αμέσως επόμενη ανάρτηση όμως του κ. Θεοδώρου τα πράγματα αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον αφού ο πρώην Γενικός Γραμματέας αφήνει σοβαρές αιχμές για συγκεκριμένα πρόσωπα της νυν διοίκησης του Δήμου.

Γράφει στην δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Θεοδώρου:

"Η Εταιρεία Ρυθμός Τεχνική Κατασκευαστική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ στην οποία ο αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης έκανε την πρώτη του απ' ευθείας ανάθεση με το ποσό των 16.405 ευρώ έχει email [email protected], δηλαδή το email της δικής του εταιρείας.

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει δηλαδή. Ευτυχώς οι δημότες της Κατερίνης ήθελαν αλλαγή.

Τα 8.500.000 ευρώ που θα επιβαρυνθούμε τον επόμενο χρόνο όλοι οι Κατερινιώτες από την αύξηση των δημοτικών τελών και την λήψη του δανείου που αποφάσισαν οι συνδιοικούντες πιστεύω ότι είστε σχεδόν βέβαιοι που θα κατευθυνθούν.

Και από ότι μαθαίνω θα έρθουν και κάτι μελέτες για αξιοποίηση και πολεοδόμηση ακινήτων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Αυτές που ο Σάββας Χιονίδης ξεκίνησε με κόστος 0 ευρώ για τον Δήμο Κατερίνης.

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε και για μια μελέτη σχεδόν κλεισμένο deal για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης. Αυτή αν προχωρήσει θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Σίγουρα όμως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους πριν τα οικονομήσουν."

Φωτογραφία της συγκεκριμένης ανάρτησης με την απόφαση
όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην ¨Διάυγεια"

Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Θεοδώρου:


Μετά απο αυτές τις δημοσιεύσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης, τα ερωτήματα που δημιουργούνται εύλογα είναι αρκετά και αναμένονται πολύ σύντομα επίσημες απαντήσεις για τα σοβαρά αυτά θέματα που τέθηκαν.


Πηγή: Facebook


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια