Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης κ. Βαλάντης Θεοδώρου επανέρχεται με νέες δημόσιες ερώτησεις


Στο προσκήνιο επανέρχεται ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ. Βαλάντης Θεοδώρου με νέες ερωτήσεις, τις οποίες συνοδεύει και με κοινοποίησεις απευθείας αναθέσεων του Δήμου Κατερίνης σ’ επιχειρηματίες της πόλης.

Στην πρώτη περίπτωση ο κ. Βαλάντης Θεοδώρου μιλά στην ανάρτησή του για την σύζυγο ενός ειδικού συνεργάτη του Δήμου Κατερίνης, η οποία ήταν και υποψήφια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Νταντάμη, αλλά δεν εκλέχθηκε, και στης οποίας τ’ όνομα εκδόθηκε απόφαση για απευθείας ανάθεση υπηρεσίας με τίτλο: «Περιβαλλοντική ανάλυση και καταγραφή πιθανών θέσεων δημιουργίας σημείων ανακύκλωσης σε επίπεδο πολεοδομικής Ενότητας» εκτιμώμενης αξίας 16.808, 40 ευρώ εκτός Φ.Π.Α. Επειδή όμως το αντικείμενο της προαναφερόμενης υπηρεσίας ανήκει στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης στην οποία υπεύθυνος Αντιδήμαρχος είναι ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης, ο κ. Θεοδώρου απευθύνει σ’ εκείνος της ερώτηση.

Ρωτάει λοιπόν στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησής του ο κ. Θεοδώρου: «Αυτή την αλλαγή ήθελαν οι δημότες κ. Συμεωνίδη;»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του πρώην Γενικού Γραμματέα:Φωτογραφία της ανάρτησης με την απόφαση
όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην ¨Διάυγεια"

Σε αμέσως επόμενη ανάρτηση όμως του κ. Θεοδώρου τα πράγματα αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον αφού ο πρώην Γενικός Γραμματέας αφήνει σοβαρές αιχμές για συγκεκριμένα πρόσωπα της νυν διοίκησης του Δήμου.

Γράφει στην δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Θεοδώρου:

"Η Εταιρεία Ρυθμός Τεχνική Κατασκευαστική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ στην οποία ο αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης έκανε την πρώτη του απ' ευθείας ανάθεση με το ποσό των 16.405 ευρώ έχει email logistirio@s-megastore.gr, δηλαδή το email της δικής του εταιρείας.

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει δηλαδή. Ευτυχώς οι δημότες της Κατερίνης ήθελαν αλλαγή.

Τα 8.500.000 ευρώ που θα επιβαρυνθούμε τον επόμενο χρόνο όλοι οι Κατερινιώτες από την αύξηση των δημοτικών τελών και την λήψη του δανείου που αποφάσισαν οι συνδιοικούντες πιστεύω ότι είστε σχεδόν βέβαιοι που θα κατευθυνθούν.

Και από ότι μαθαίνω θα έρθουν και κάτι μελέτες για αξιοποίηση και πολεοδόμηση ακινήτων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Αυτές που ο Σάββας Χιονίδης ξεκίνησε με κόστος 0 ευρώ για τον Δήμο Κατερίνης.

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε και για μια μελέτη σχεδόν κλεισμένο deal για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης. Αυτή αν προχωρήσει θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Σίγουρα όμως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους πριν τα οικονομήσουν."

Φωτογραφία της συγκεκριμένης ανάρτησης με την απόφαση
όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην ¨Διάυγεια"

Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Θεοδώρου:


Μετά απο αυτές τις δημοσιεύσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης, τα ερωτήματα που δημιουργούνται εύλογα είναι αρκετά και αναμένονται πολύ σύντομα επίσημες απαντήσεις για τα σοβαρά αυτά θέματα που τέθηκαν.


Πηγή: Facebook


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.