Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το... τερμάτισαν οι Τούρκοι: Σκληρές αερομαχίες στη Ρω με την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ

Με 18 υπερπτήσεις πάνω από Ρω, Καστελλόριζο και Στρογγύλη οι Τούρκοι πιλότοι προχώρησαν σε μπαράζ προκλήσεων από το πρωί.


Η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ, Γεωργίου Καμπά έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους Τούρκους, οι οποίοι με υπερπτήσεις μαχητικών προσπάθησαν να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο του Στρατηγού.

Η αρχή έγινε από το πρωί, όταν δυο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν 2 υπερπτήσεις πάνω από την Ρω στις 11.55 και 11.57 σε ύψος 3.000 και 9.000 ποτών αντίστοιχα. Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Όμως, όσο ο Αρχηγός έκανε με το ελικόπτερο επισκέψεις σε Στρογγύλη και Καστελλόριζο τόσο περισσότερο προχωρούσαν σε προκλήσεις οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα ένα ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε 3 υπερπτήσεις πάνω από το Καστελλόριζο στις 15.58, 16.08 και 16.11 στα 24.000, 21.000 και 15.000 πόδια αντίστοιχα.
Ταυτόχρονα ένα τουρκικό μαχητικό έκανε πάνω και από τα 3 νησιά 13 υπερπτήσεις από τις 15.52 ως τις 16.04 σε υψόμετρο 11.000 ποδων.

Τα συνολικά 5 τουρκικά μαχητικά βρήκαν απέναντι τους 10 ελληνικά οπλισμένα F-16, που είχαν απογειωθεί από την 115 Πτέρυγα Μάχης.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.