Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σε εξέλιξη η α’ φάση διάνοιξης τμήματος της οδού Ανδρονίκου στην επέκταση Ευαγγελικών


Στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων εντάσσεται η πρώτη φάση διάνοιξης τμήματος της οδού Ανδρονίκου για την ανάδειξη – διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου πρασίνου. Ο λόγος για την παρέμβαση στην Πολεοδομική Ενότητα Επέκτασης Ευαγγελικών (μεταξύ των οδών Παναγίας Σουμελά, Φυλής & Παυσανία), στην οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα με την πρώτη φάση της διάνοιξης υλοποιείται καθαρισμός του χώρου από πάσης φύσεως απορρίμματα και ακολούθως χαλικόστρωση των πέριξ  πεζοδρόμων, ενώ μεταξύ άλλων η πράξη εφαρμογής περιλάμβανε και την πλήρη αποκατάσταση – αποζημίωση των ιδιοκτητών.  Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών προβλέπεται κρασπέδωση για την οριοθέτηση του κοινόχρηστου χώρου, θα υπερυψωθεί ο κυρίως χώρος πρασίνου και θα υλοποιηθεί μελέτη δενδροφύτευσης από το τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.