Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις αποκατάστασης των φθορών στο έρεισμα του κυκλικού κόμβου στην Δ.Κ. Περίστασης

Παρεμβάσεις αποκατάστασης των χρόνιων φθορών στο έρεισμα (κράσπεδο) και στους κυβόλιθους του κυκλικού κόμβου στην Δ.Κ. Περίστασης είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.


Η κακή κατάσταση του οδοστρώματος που επικρατεί διαχρονικά στο συγκεκριμένο σημείο εμπόδιζε την ομαλή και απρόσκοπτη ροή της κυκλοφορίας, προκαλούσε φθορές σε διερχόμενα οχήματα και έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών.

Επιτόπια αυτοψία στις εργασίες  που εκτελούνται στον κόμβο πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.