Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήπως να τελειώναμε με τις πίτες, τις ευχές και τα λοιπά και να προχωρήσουμε παρακάτω;

Εντάξει. Είπαμε, νέα διοίκηση, νέο έτος, νέα κατάσταση, νέες νοοτροπίες, αλλά φτάνει με τις πίτες επιτέλους!

Πόσες βασιλόπιτες δηλαδή θα κόψετε ακόμη στο Δημαρχείο; Μια για τους εργαζόμενους στα σκουπίδια, μια για τους άλλους εργαζόμενους στο πράσινο, μια για τους εργαζόμενους στην οικονομική υπηρεσία, μια για την πολεοδομία, μια για το ένα τμήμα, μια για το άλλο… Αν συνεχίσει αυτό το βιολί μας βλέπω μέχρι τον Αύγουστο να ανεβάζουμε δελτία τύπου με κοπές βασιλόπιτας και ευχές για το 2020! Έλεος!!!

Μήπως είναι η ώρα να σταματήσει αυτό το βιολί; Ρωτάω… Μήπως;

Μήπως να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα; Την καθημερινότητα για παράδειγμα…;;;Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.