HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βαγγέλης Γερολιόλιος:"Αυτάρκης και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Δίου-Ολύμπου"

Τις ενέργειες του για να είναι ο δήμος Δίου Ολύμπου “αυτάρκης και να βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα” δημοσίευσε εχθές ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αφορμή για την ανάρτησή του αυτή ήταν η ένταξη στον στόλο του δήμου ενός πολυμηχανήματος “που θα χρησιμοποιηθεί το χειμώνα στον αποχιονισμό και τον υπόλοιπο χρόνο στην υπηρεσία πρασίνου”, όπως έγραψε ο ίδιος στη δημοσίευση του χαρακτηριστικά.

Ο δήμος Δίου Ολύμπου ωστόσο προχώρησε και στην επισκευή των δύο Unimog που αποτελούσαν ιδιοκτησία του δήμου, αλλά η προηγούμενη διοίκηση είχε ανενεργά, λόγω κακής συντήρησης.

Με τις παραπάνω προσθήκες ο δήμος Δίου Ολύμπου διαθέτει πλέον, σύμφωνα με τα γραφόμενα του δημάρχου, “ικανό αριθμό μηχανημάτων” ώστε να αντιμετωπιστούν έκτακτες καταστάσεις.

Η είδηση όμως που ανακοίνωσε εχθές ο δήμαρχος στην συγκεκριμένη ανάρτησή του στο facebook είναι πως “Τους επόμενους μήνες ο Δήμος μας θα εξοπλιστεί με νέα μηχανήματα, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια