Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βαγγέλης Γερολιόλιος:"Αυτάρκης και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Δίου-Ολύμπου"

Τις ενέργειες του για να είναι ο δήμος Δίου Ολύμπου “αυτάρκης και να βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα” δημοσίευσε εχθές ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αφορμή για την ανάρτησή του αυτή ήταν η ένταξη στον στόλο του δήμου ενός πολυμηχανήματος “που θα χρησιμοποιηθεί το χειμώνα στον αποχιονισμό και τον υπόλοιπο χρόνο στην υπηρεσία πρασίνου”, όπως έγραψε ο ίδιος στη δημοσίευση του χαρακτηριστικά.

Ο δήμος Δίου Ολύμπου ωστόσο προχώρησε και στην επισκευή των δύο Unimog που αποτελούσαν ιδιοκτησία του δήμου, αλλά η προηγούμενη διοίκηση είχε ανενεργά, λόγω κακής συντήρησης.

Με τις παραπάνω προσθήκες ο δήμος Δίου Ολύμπου διαθέτει πλέον, σύμφωνα με τα γραφόμενα του δημάρχου, “ικανό αριθμό μηχανημάτων” ώστε να αντιμετωπιστούν έκτακτες καταστάσεις.

Η είδηση όμως που ανακοίνωσε εχθές ο δήμαρχος στην συγκεκριμένη ανάρτησή του στο facebook είναι πως “Τους επόμενους μήνες ο Δήμος μας θα εξοπλιστεί με νέα μηχανήματα, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου:
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.