Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

H Φιλοτελική Ένωση Πιερίας έκοψε την Βασιλόπιτα της την Κυριακή 26-1-2020.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. Σάββα Χιονίδη κ.  Παπαχατζή Χάιδω η οποία και χαιρέτησε την εκδήλωση. 

Επίσης στην εκδήλωση ήταν παρών όλο το Διοικητικό Συμβούλιο με αρκετά μέλη του Συλλόγου όπου και μετά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Στις 2 Βασιλόπιτες που κόπηκαν οι τυχεροί ήταν: Στην πρώτη Βασιλόπιτα η οποία ήταν για όλους τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης η τυχερή ήταν η κ. Χατζημωυσιάδου Μαρία, Ταμίας της Ένωσης Διαβητικών Πιερίας που κέρδισε ένα ασημένιο νόμισμα των Βασιλέων ενώ στην Δεύτερη Βασιλόπιτα η οποία ηταν για τα μέλη του Συλλόγου ο τυχερός ήταν ο γιος του κ. Βαρυτιμιδη Γιωργου Έφορου της Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας που κέρδισε πλούσια φιλοτελικά δώρα. 


Απο το Δ.Σ. 
Της Ενωσης 
Ο Γενικός Γραμματέας 
Ιορδανης Ναβροζιδης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.