Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το πορτρέτο του νέου προέδρου της Δημοκρατίας

Πολιτικό πρόσωπο με διεθνές κύρος και βαθιά γνώση των γεωπολιτικών συνθηκών και των διεθνών συμβάσεων θα είναι το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται, μόνο η επιλογή της ημέρας για την αποκάλυψη του προσώπου παραμένει σε εκκρεμότητα για τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης, παρότι απέφυγε κάθε λέξη σχετική µε την κορυφαία διαδικασία της προεδρικής εκλογής κατά τα διαδοχικά τετ-α-τετ µε τους πολιτικούς αρχηγούς, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην υποψηφιότητα και τη στρατηγική στόχευση που θα σηματοδοτήσει µε την αποκάλυψή της. Ούτε στην Φώφη Γεννηµατά είπε κουβέντα για το προφίλ του προέδρου και τα κριτήρια της επιλογής του, αν και η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής έχει κάνει εγκαίρως ξεκάθαρη πρόταση και έχει επαναλάβει την ανάγκη εκλογής ενός ανθρώπου από τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο.


Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» στους αρμόδιους υπουργούς για την κατάθεση στη Βουλή του νέου εκλογικού νόμου, διαμηνύοντας ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Όπως σημειώνεται, οι καλά γνωρίζοντες εκτιμούν ότι η αποκάλυψη της τελικής επιλογής του είναι θέμα χρόνου και ότι δεν αποκλείεται να συμβεί είτε λίγο πριν, είτε αμέσως μετά την ψήφιση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας του νέου εκλογικού συστήματος.

Έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε εξαρχής υιοθετήσει συγκεκριμένα κριτήρια για την αναζήτηση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα. Οι ίδιοι άνθρωποι επιμένουν ότι εξέτασε σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα, απαντώντας σε κάθε δίλημμα που εμφανιζόταν µε συγκεκριμένη επιχειρηματολογία.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.