Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-12 και Κ-14  στην έδρα μας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου 

ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Κιλκίς

 Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την 4η αγωνιστική για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Κ-12 και Κ-14 με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κιλκίς. Πλούσια και ποιοτικά αγωνιστικά ήταν η 4η αγωνιστική για την Κ-12 ο προπονητής Ηλίας Αδαμόπουλος προετοίμασε κατάλληλα τους μικρούς ποδοσφαιριστές του οι οποίοι παρουσιάζουν σταθερό ρυθμό πιάνοντας εξαιρετική επίδοση επικράτησαν με 5-0 με όμορφα σε εκτέλεση τέρματα. Τα τέρματα πέτυχαν οι: 1-0 Πατσιοδήμος, 2-0 Τοπαλίδης, 3-0 Τζίτσας, 4-0 Φασφαλής, 5-0 Μπόζογλου.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-12: (Προπονητής Ηλίας Αδαμόπουλος), Παγιώτας (Κυρκασιάδης), Ζαγγελίδης (Παρασίδης), Δερμίσης, Χρυσίδης, Πατσιοδήμος (Κίτσιος), Σιτμαλίδης (Μπόζογλου), Λυκόπουλος, (Τζίτσας), Τοπαλίδης (Τσακιρίδης), Φασφαλής.

Παρόμοια και ανοδική επίδοση παρουσίασαν και οι νέοι ποδοσφαιριστές της Κ-14 του προπονητή Παναγιώτη Κυπαρίσση οι οποίοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, παρουσιάζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή πετυχαίνοντας καταπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα με σκορ 5-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι: 1-0 Ξανθόπουλος, 2-0 Παλαιολόγου, 3-0 Παλαιολόγου, 4-0 Παλαιολόγου, 5-0 Αποστολίδης.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-14: (Προπονητής Παναγιώτης Κυπαρίσσης), Λαφατζής Ε., Παπαδόπουλος Π., Παπαδημητρίου Α., Μπατζογιάννης Β. (Κωνσταντινίδης Β.), Στεφανίδης Κ., Ανυφαντής Μ. (Ανθίτσας Κ.),   Αποστολίδης Γ. (Μανουσαρίδης Ε.), Μυρτολάρι Ν. (Ορφανίδης Χ.), Ξανθόπουλος Ν. (Λάμπρου Α.), Παλαιολόγου Χ. (Παπανικολάου Γ.).  , Χατζηπουργάνης Α.

Διαιτητές των αγώνων: Διαιτητής: Αντωνίου Γεώργιος, με βοηθούς τους: Δεδικούση Γρηγόριο και Παραφέστα Δημήτριο της ΕΠΣ Λάρισας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, φίλαθλοι, προπονητές και φίλοι των παιδιών, οι δυο πρόεδροι Στέργιος Τόκας και Δαμιανίδης Χαράλαμπος καθώς και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας και της ΕΠΣ Κιλκίς.  

Την Τετάρτη 5/2/2020 συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 5η αγωνιστική στη σειρά στην γειτονική Ημαθία με την ΕΠΣ Ημαθίας. 12:30 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-12  και  14:00 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-14.

 Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με τις επιδόσεις τους.   Σας προσκαλούμε στην γειτονική Ημαθία την Τετάρτη 5/2/20 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Ημαθίας να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.         

                                                   Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών ΟμάδωνΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.