HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι του κόσμου στην Κατερίνη

Ο δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία παρουσίασαν την εορταστική περίοδο το μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι.

Την απόφαση της επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες περιμένουν οι κάτοικοι της Κατερίνης, προκειμένου να δουν αν τελικά θα γίνουν κάτοχοι ενός ρεκόρ κατακτώντας το ανάλογο βραβείο.

Ο δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ProkArts παρουσίασαν ανάμεσα στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης το μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι του κόσμου ύψους 4 μέτρων και 10 εκατοστών.

Το εκπληκτικό γλυπτό – γιατί για τέτοιο πρόκειται- σχεδίασε και κατασκεύασε ο γνωστός δημιουργός πολύμορφων κατασκευών Βασίλης Μιχαηλίδης που τιμήθηκε πολλές φορές για τις πραγματικά εντυπωσιακές του δημιουργίες τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Μεταξύ των άλλων, δικά του έργα είναι το Πάρκο των Δεινοσαύρων του Ωραιοκάστρου, το Μουσείο ανθρωπίνου σώματος, το Αρχαιοελληνικό αγρόκτημα της Οδύσσειας στην Κεφαλλονιά, το Natura Dino Park της Ρουμανίας, ενώ επίσης έργα του διακοσμούν το Magic Park, την Waterland, αλλά και κατα την περίοδο των εορτών το Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων, της Δράμας, του δήμου Παύλου Μελά κ.α.



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια