Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Λάρισα: Συγκέντρωση κατοίκων από το Κυψελοψώρι κατά της έλευσης προσφύγων (ΦΩΤΟ)Την αντίθεσή τους στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για μετατροπή του στρατοπέδου «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου» σε δομή φιλοξενίας προσφύγων εξέφρασαν κάτοικοι του Κυψελοχωρίου, σήμερα το απόγευμα.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, οι κάτοικοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ προειδοποιούν με κλιμάκωση των αντιδράσεων.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τεμπών Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος δήλωσε την αντίθεση της δημοτικής αρχής και όλου του δημοτικού Συμβουλίου σε όσα σχεδιάζει με την σύσκεψη που γίνεται αυτή την ώρα στο υπουργείο Εσωτερικών. Μάλιστα έκανε λόγο για «ανικανότητα της κυβέρνησης η οποία φορτώνει στην πλάτη των κατοίκων το πρόβλημα».

Στην συγκέντρωση συμμετείχε ο Πρόεδρος της κοινότητας Καρίτσας αλλά και ο εκπρόσωπος του δήμου Αγιάς. Φαίνεται πως τόσο ο δήμος Τεμπών όσο και ο δήμος Αγιάς θα ενώσουν μαζί τις φωνές τους ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.