Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Άνοιξαν τον δρόμο σε νέες δράσεις, μέσω της επιτυχημένης ημερίδας με θέμα: «Το Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»

Στα SOCIAL MEDIA και το σύγχρονο MARKETING επικεντρώθηκε η επιστημονική ημερίδα, που με εξαιρετική επιτυχία διοργάνωσαν το 2ο ΕΠΑΛ, το Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης και το Εσπερινό ΕΠΑΛ, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, την περασμένη Τετάρτη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, επιστήμονες με άρτια κατάρτιση και εξειδίκευση στην Πληροφορική και την Οικονομία (δυο τομείς, στους οποίους οι μαθητές των ΕΠΑΛ εκπαιδεύονται), «μετέφεραν» γνώσεις στο ακροατήριο για το πρωτότυπο και ξεχωριστό αυτό θέμα. Η ιδέα ήταν απόρροια έμπνευσης και δημιουργικής συνεργασίας μαθητών – καθηγητών των σχολείων.

Οι εισηγητές των θεμάτων - καθηγητές των ΕΠΑΛ, ΑΣΔΡΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΕΛΜΑΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΘΑΝΟΥΡΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο καθένας στο αντικείμενό του, καθήλωσαν το κοινό και τους συναδέλφους τους.

Παράλληλα με τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης ημερίδας, τέθηκαν και οι βάσεις για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων, που θα επεκταθούν σε ένα ευρύτερο φάσμα σύγχρονης θεματολογίας, που θα απευθύνεται όχι μόνο στο κοινό της Πιερίας, αλλά και ευρύτερα.

Για την άρτια διεξαγωγή της ημερίδας φρόντισαν οι Διευθυντές των Σχολείων Σάκης Καρακούσης, Αναστάσιος Τότσικας και Βασίλης Κατσαμάγκας, καθώς και οι αντίστοιχοι σύλλογοι των καθηγητών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και όπως αναφέρθηκε πολυπληθές κοινό, που χειροκρότησε θερμά τους εισηγητές.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.