Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο καλύτερος τρόπος να σε αγαπήσει ο εργοδότης σου

Γενικά μιλώντας, το αφεντικό θα σε αγαπήσει αν κάνεις καλή δουλειά.


Μόνο που κάποιες φορές βοηθάει πολύ να επιστρατεύεις καλά δοκιμασμένες στον χρόνο συνταγές, ώστε να ξεχωρίζεις από τους άλλους.

Κι ενώ κάθε διευθυντής είναι διαφορετικός, όπως διαφορετικός είναι και κάθε εργασιακός χώρος, υπάρχει μια συμβουλή που φαίνεται πως λειτουργεί διαχρονικά.

Να λύνεις, ή να προσπαθείς τουλάχιστον να λύνεις, τα προβλήματα που προκύπτουν μόνος σου.

Αυτό μας λέει με τη μορφή ανεκδότου ο Dale Carnegie στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του «How to Stop Worrying and Start Living», το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 1948.

Ο Carnegie παραθέτει την ιστορία του Leon Shimkin, του ανθρώπου που έκανε τον εκδοτικό οίκο Simon and Schuster κολοσσό, αλλά και τον ίδιο τον Carnegie υπερεπιτυχημένο συγγραφέα βοηθημάτων αυτοβελτίωσης.

Ο Shimkin είχε εξομολογηθεί στον Carnegie ότι είχε καταλήξει σε ένα κόλπο για να μειώνει δραστικά τον χρόνο που περνούσε στα εταιρικά meetings: απαγόρευε στην ομάδα του να φέρνουν ζητήματα προς συζήτηση στις συναντήσεις για τα οποία δεν είχαν δοκιμάσει κάποια λύση.

Κι αυτός μας λέει ο Carnegie πως είναι ο καλύτερος τρόπος να εντυπωσιάσεις το αφεντικό σου, λύνοντας μόνος τα προβλήματα που ανακύπτουν και ενοχλώντας τον μόνο όταν κάποιο μοιάζει δισεπίλυτο…


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.