HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο καλύτερος τρόπος να σε αγαπήσει ο εργοδότης σου

Γενικά μιλώντας, το αφεντικό θα σε αγαπήσει αν κάνεις καλή δουλειά.


Μόνο που κάποιες φορές βοηθάει πολύ να επιστρατεύεις καλά δοκιμασμένες στον χρόνο συνταγές, ώστε να ξεχωρίζεις από τους άλλους.

Κι ενώ κάθε διευθυντής είναι διαφορετικός, όπως διαφορετικός είναι και κάθε εργασιακός χώρος, υπάρχει μια συμβουλή που φαίνεται πως λειτουργεί διαχρονικά.

Να λύνεις, ή να προσπαθείς τουλάχιστον να λύνεις, τα προβλήματα που προκύπτουν μόνος σου.

Αυτό μας λέει με τη μορφή ανεκδότου ο Dale Carnegie στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του «How to Stop Worrying and Start Living», το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 1948.

Ο Carnegie παραθέτει την ιστορία του Leon Shimkin, του ανθρώπου που έκανε τον εκδοτικό οίκο Simon and Schuster κολοσσό, αλλά και τον ίδιο τον Carnegie υπερεπιτυχημένο συγγραφέα βοηθημάτων αυτοβελτίωσης.

Ο Shimkin είχε εξομολογηθεί στον Carnegie ότι είχε καταλήξει σε ένα κόλπο για να μειώνει δραστικά τον χρόνο που περνούσε στα εταιρικά meetings: απαγόρευε στην ομάδα του να φέρνουν ζητήματα προς συζήτηση στις συναντήσεις για τα οποία δεν είχαν δοκιμάσει κάποια λύση.

Κι αυτός μας λέει ο Carnegie πως είναι ο καλύτερος τρόπος να εντυπωσιάσεις το αφεντικό σου, λύνοντας μόνος τα προβλήματα που ανακύπτουν και ενοχλώντας τον μόνο όταν κάποιο μοιάζει δισεπίλυτο…


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια