Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ¨ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ"

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία και τιμώντας την μνήμη των γενοκτονημένων προγόνων μας, αποδέχθηκε με ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συμμετάσχει στις 13 & 14 Ιανουαρίου 2020 με μέλη της από τα τμήματα Χορού και θεάτρου στα γυρίσματα της μοναδικής και αξιόλογης τηλεοπτικής σειράς το "ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ".
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς και εύχεται να υπάρξουν και άλλες ποιοτικά παρόμοιες προσπάθειες που προβάλουν την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού αλλά και ευρύτερα του Ελληνισμού της καθ΄ ημάς Ανατολής.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.