Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας κόβει την πίτα του στον ετήσιο χορό του - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας « Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» σας εύχονται καλή, δημιουργική χρονιά και σας προσκαλούν στις κάτωθι εκδηλώσεις:

ü Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 στη στέγη του Συλλόγου επί της οδού Νίκης 12.
ü Ετήσιος χορός του Συλλόγου. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στο οικογενειακό κέντρο «Ελιά».

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας έχουμε κοντά μας.Με τιμή το Δ.Σ.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.