HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Γιάννη Συμεωνίδη στο χθεσινό δημοσίευμα του πρώην Γενικού γραμματέα του Δήμου Κατερίνης: "Οι εκλογές έχουν τελειώσει.Οι δημότες έχουν αποφασίσει. Προσπαθήστε να το αποδεχθείτε."

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Συμεωνίδης απάντησε στην χθεσινή ανάρτηση του πρώην Γενικού γραμματέα του Δήμου Κατερίνης κ. Βαλάντη Θεοδώρου, η οποία άφηνε αιχμές για το πρόσωπο του. (Διαβάστε εδώ)

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του σήμερα το πρωί αναφέρει τα εξής:

"Σε όλη μου την πορεία προσωπικά και επαγγελματικά δεν χρειάστηκε ποτέ να υπερασπιστώ το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά μου, γιατί ευτυχώς στη μικρή κοινωνία που ζούμε όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά.

Φαίνεται πως κάποιοι συνεχίζουν την αγαπημένη τους προεκλογική συνήθεια, να πετούν λάσπη και να επιχειρούν με κάθε μέσο και τρόπο να πολεμήσουν τη νέα διοίκηση του δήμου, με αναρτήσεις και σχόλια που θίγουν εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου.

Πριν από λίγες ημέρες πρώην συνεργάτης της διοίκησης Χιονίδη, υποστήριξε πως προχώρησα σε ανάθεση έργου στην οικογενειακή μου επιχείρηση.

Τον διαψεύδουν τα έγγραφα που παρουσιάζω. Ουδεμία επαγγελματική – οικονομική σχέση έχω με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν για μικρο-σκοπιμότητες να σπιλώσει το όνομά μου

Θα επανέλθω μέσω της δικαστικής οδού υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου.

Οι εκλογές έχουν τελειώσει. Οι δημότες έχουν αποφασίσει. Προσπαθήστε να το αποδεχθείτε!
"....




Βέβαια την παραπάνω δήλωση του ο κ. Συμεωνίδης την συνοδεύει με επίσημα έγγραφα από το Επιμελητήριο Κατερίνης που αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, όπως αυτή τέθηκε από τον κ. Θεοδώρου. Δείτε ολόκληρη την σημερινή ανάρτηση του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Συμεωνίδη:




Πηγή: Facebook




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια