Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Γιάννη Συμεωνίδη στο χθεσινό δημοσίευμα του πρώην Γενικού γραμματέα του Δήμου Κατερίνης: "Οι εκλογές έχουν τελειώσει.Οι δημότες έχουν αποφασίσει. Προσπαθήστε να το αποδεχθείτε."

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Συμεωνίδης απάντησε στην χθεσινή ανάρτηση του πρώην Γενικού γραμματέα του Δήμου Κατερίνης κ. Βαλάντη Θεοδώρου, η οποία άφηνε αιχμές για το πρόσωπο του. (Διαβάστε εδώ)

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του σήμερα το πρωί αναφέρει τα εξής:

"Σε όλη μου την πορεία προσωπικά και επαγγελματικά δεν χρειάστηκε ποτέ να υπερασπιστώ το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά μου, γιατί ευτυχώς στη μικρή κοινωνία που ζούμε όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά.

Φαίνεται πως κάποιοι συνεχίζουν την αγαπημένη τους προεκλογική συνήθεια, να πετούν λάσπη και να επιχειρούν με κάθε μέσο και τρόπο να πολεμήσουν τη νέα διοίκηση του δήμου, με αναρτήσεις και σχόλια που θίγουν εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου.

Πριν από λίγες ημέρες πρώην συνεργάτης της διοίκησης Χιονίδη, υποστήριξε πως προχώρησα σε ανάθεση έργου στην οικογενειακή μου επιχείρηση.

Τον διαψεύδουν τα έγγραφα που παρουσιάζω. Ουδεμία επαγγελματική – οικονομική σχέση έχω με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν για μικρο-σκοπιμότητες να σπιλώσει το όνομά μου

Θα επανέλθω μέσω της δικαστικής οδού υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου.

Οι εκλογές έχουν τελειώσει. Οι δημότες έχουν αποφασίσει. Προσπαθήστε να το αποδεχθείτε!
"....
Βέβαια την παραπάνω δήλωση του ο κ. Συμεωνίδης την συνοδεύει με επίσημα έγγραφα από το Επιμελητήριο Κατερίνης που αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, όπως αυτή τέθηκε από τον κ. Θεοδώρου. Δείτε ολόκληρη την σημερινή ανάρτηση του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Συμεωνίδη:
Πηγή: Facebook
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.