HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αλλάζει… τροχιά η κακοκαιρία! Που θα «χτυπήσει»

Νοτιότερα απ’ ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί αναμένεται να κινηθεί το βαρομετρικό χαμηλό. Έτσι, η κακοκαιρία που "περιμένουμε", θα επηρεάσει Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Εξαιτίας της νοτιότερης τροχιάς του βαρομετρικού χαμηλού από την Αφρική, οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις αναμένονται πάνω από το Λιβυκό Πέλαγος και όχι σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν τοπικές βροχές που θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, οι οποίες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Δείτε στους χάρτες πως κινείται το βαρομετρικό χαμηλό και τις βροχές που αναμένονται το μεσημέρι σήμερα (15.01.2020) και το βράδυ της ίδιας μέρας προς την Πέμπτη.




Αύριο Πέμπτη, βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Εύβοια, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ στις δύο τελευταίες περιοχές θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.



Οι άνεμοι στο Αιγαίο, σήμερα και αύριο, θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάνουν κατά τόπους τα οκτώ μποφόρ.


Πηγή: meteo.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια