Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καταγγέλλει τις συλλήψεις απεργών εργαζομένων στον ΟΤΕ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΤΕ, η οποία αντί για συλλογικές διαπραγματεύσεις, διατάσσει απολύσεις. Αντί για διάλογο με την Ομοσπονδία των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ, προκαλεί την προσαγωγή εργαζομένων με ψευδείς καταμηνύσεις.

Αντί να σεβαστεί το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών, έχει βάλει πλήθος εργολάβων τις τελευταίες ημέρες να αναλάβει έργο στο δίκτυο προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα που συνεχίζεται σήμερα για 19η ημέρα!

Προσπαθούν με την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα να διαστρέψουν για μια ακόμη φορά πλήρως την πραγματικότητα, κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Η διοίκηση του ΟΤΕ επιχειρεί να επιβάλει το πλέον εξοντωτικό μοντέλο εργασιακής εκμετάλλευσης και μάλιστα σε μια περίοδο με τεράστια αύξηση κερδών. Η εταιρεία έφτασε στο σημείο να μηνύει τους εργαζόμενους κάνοντας λόγο για προστασία του ... "δημοκρατικού δικαιώματος στην εργασία"! Δε λένε όμως ότι η εργασία αυτή επιβάλλεται με ολιγόμηνες συμβάσεις πείνας (οι CEO τι μισθό παίρνουν, άραγε;) και όρους εργολαβίας.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το δίκαιο των αιτημάτων τους.

Χαιρετίζουμε την πρωτοφανή συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις!

Συνάδελφοι, θα είμαστε μαζί σας στη μάχη, μέχρι την τελική δικαίωση!

Κατερίνη, 08-01-2020

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.