Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φωτογραφίες από την κοπή βασιλόπιτας της Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας

Όπως ήταν προγραμματισμένη η σημερινή εκδήλωση από τους φιλοτελιστές της Πιερίας, έτσι και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωσή της κοπής της πίτας τους.

Σε μια σεμνή εκδήλωση, παραβρέθηκαν τα μέλη με το Δ.Σ. αλλά και φίλους της Ένωσης και αφού έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους, προχώρησαν στην Γενική Συνέλευση όπως είχαν ανακοινώσει στην επίσημη ανοικτή πρόσκλησή τους. Την έναρξη της εκδήλωσης την έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αναστάσιος Τερζής, ενώ την σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο Γ. Γραμματέας κ. Ιορδάνης Ναβροζίδης.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρούσα ήταν και η εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας, κ. Χάϊδω Παπαχατζή, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παριστάμενους εκ μέρους του βουλευτή, τόνισε και την σημασία του φιλοτελισμού στην κοινωνία μας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.