HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο ετήσιος χορός του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "το ξαθέρι"

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΡΙΑ, ο ετήσιος χορός του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "το ξαθέρι".
Για πρώτη φορά συνυπήρξαν στο γλέντι δυο λυράρηδες, ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος με το συγκρότημά του, και ο Λευτέρης Γεωργιλαδάκης. Ο κόσμος διασκέδασε και ταξίδεψε στα μουσικά μονοπάτια της Κρητικής μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το χορό μας και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτή ΝΔ Κο Μπαραλιάκο Ξενοφώντα, εντεταλμένο του Δήμου και πρόεδρο ΔΙΚΕΔΗΚ Κο Χριστοφορίδη Σταύρο, πρόεδρο του ΟΠΑΠ Κο Τσιαμπέρα Νίκο, γενικό γραμματέα του Δήμου Κο Λιακόπουλο Κώστα, τον επικεφαλής συνδυασμού και δημοτικό σύμβουλο Κο Λιακόπουλο Θανάση και τους δημοτικούς συμβούλους Κο Αναστασιάδη Θωμά, Κατανά Νίκο, Μπατσίλα Νίκο και Γεωργιάδη Μιχάλη, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κο Περτσικάπα Κώστα και τον πολιτευτή της ΝΔ Κο Σπύρο Κουλκουδίνα.

Θερμά ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων Κατερίνης που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους Κρητικούς Συλλόγους γειτονικών πόλεων με κυρίαρχη παρουσία την Παγκρήτια Μακεδονίας και τον πρόεδρο Κο Πετρακάκη Πέτρο.

Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του συλλόγου Κρητών Αμβούργου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Η βραδιά πλημμύρισε από ήχους και γεύσεις Κρήτης! Το μεράκι και το κέφι των χορευτικών τμημάτων απογείωσαν την εκδήλωση. Θερμά συγχαρητήρια στο χοροδιδάσκαλο Κο Αλέξανδρο Περιφανόπουλο.

Καλή και ευλογημένη χρονιά.

Το ΔΣ.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια