Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καταγγελία για επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών και ντόπιων νεαρών παιδιών στον Κορινό Πιερίας εχθές το απόγευμα (φωτογραφία)

Το περιστατικό συνέβη συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα στον δρόμο για παραλία Κορινού, όπως αναφέρει η καταγγελία που διαβάσαμε στο Facebook.

Η καταγγελία αναφέρει πως κάποια κάτοικος της περιοχής που οδηγούσε με το αυτοκίνητό της, προς παραλία Κορινού, είδε 4 Πακιστανούς να τρέχουν στον δρόμο, και μόλις τους πλησίασε ο ένας απ’ αυτούς πετάχτηκε στην άσπρη λωρίδα στο κέντρο του δρόμου με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να φρενάρει το όχημά της. Φαίνεται όμως από τα γραφόμενα της ανάρτησης που διαβάσαμε, ότι δεν ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της, παρά τους προσπέρασε κάνοντας ελιγμό.

Ωστόσο λίγα μέτρα πιο πέρα, είδε 3 νεαρά παιδιά με ποδήλατο, τα οποία φαινόταν τρομοκρατημένα, και της έκαναν νόημα να σταματήσει αφού την είχαν αναγνωρίσει. Τα παιδιά ζήτησαν από την γυναίκα να τους γυρίσει πίσω στο χωριό. Όταν εκείνη τα ρώτησε γιατί ήταν τρομαγμένα, εκείνα της απάντησαν ότι οι Πακιστανοί, λίγη ώρα πριν τα κυνήγησαν.

Μετά απ’ αυτό η γυναίκα, αφού κάλεσε την αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό, συνόδεψε τα παιδιά πίσω στον Κορινό, κι έτσι έφτασαν στα σπίτια τους σώα.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στο Facebook:


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.