HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καταγγελία για επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών και ντόπιων νεαρών παιδιών στον Κορινό Πιερίας εχθές το απόγευμα (φωτογραφία)

Το περιστατικό συνέβη συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα στον δρόμο για παραλία Κορινού, όπως αναφέρει η καταγγελία που διαβάσαμε στο Facebook.

Η καταγγελία αναφέρει πως κάποια κάτοικος της περιοχής που οδηγούσε με το αυτοκίνητό της, προς παραλία Κορινού, είδε 4 Πακιστανούς να τρέχουν στον δρόμο, και μόλις τους πλησίασε ο ένας απ’ αυτούς πετάχτηκε στην άσπρη λωρίδα στο κέντρο του δρόμου με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να φρενάρει το όχημά της. Φαίνεται όμως από τα γραφόμενα της ανάρτησης που διαβάσαμε, ότι δεν ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της, παρά τους προσπέρασε κάνοντας ελιγμό.

Ωστόσο λίγα μέτρα πιο πέρα, είδε 3 νεαρά παιδιά με ποδήλατο, τα οποία φαινόταν τρομοκρατημένα, και της έκαναν νόημα να σταματήσει αφού την είχαν αναγνωρίσει. Τα παιδιά ζήτησαν από την γυναίκα να τους γυρίσει πίσω στο χωριό. Όταν εκείνη τα ρώτησε γιατί ήταν τρομαγμένα, εκείνα της απάντησαν ότι οι Πακιστανοί, λίγη ώρα πριν τα κυνήγησαν.

Μετά απ’ αυτό η γυναίκα, αφού κάλεσε την αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό, συνόδεψε τα παιδιά πίσω στον Κορινό, κι έτσι έφτασαν στα σπίτια τους σώα.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στο Facebook:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια