Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας σε μια όμορφη τελετή στα γραφεία του συλλόγου στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου.

Την τελετή ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης της ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Παύλος και ο εφημέριος του Αγίου Σπυρίδωνα πατήρ Ιωάννης Κώφας. Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου κ. Vagelis Geroliolios ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Δίου κ. Σάκης Καλαϊτζης το μέλος της τοπικής Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα κ. Θεόδωρος Πυρόβολος τα μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ κ.κ Απόστολος Κατσιούλας και Βασιλης Τσακνακης .

Ο Αρχιμανδρίτης ευχαρίστησε το πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την ευγενική πρόσκληση ευχήθηκε σε όλους καρποφόρα και ευλογημένη από το Κύριο η νέα χρονιά. Ο κ. Δήμαρχος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία του πολύτιμου έργου των πολιτιστικών φορέων στην διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης αλλά και στην ενότητα και συνοχή της τοπικής κοινωνίας.

Εξήρε το πολυδιάστατο έργο του συλλόγου τονίζοντας σχετικά ότι είναι εντυπωσιασμένος από τις δράσεις τόσο στο πολιτιστικό κομμάτι αλλά και στο πνευματικό - κοινωνικό. Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γρηγόρης Λέφας αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τα καλά τους λόγια ζήτησε την συνδρομή και συμπαράσταση όλων για την ευόδωση των σκοπών του συλλόγου που είναι η ανάδειξη των αρχών και των αξιών αλλά και η μεταλαμπάδευση όλων αυτών στις επερχόμενες γενιές, καθώς και η ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος του συναφιού μας. Ακολούθησε δεξίωση με την παράθεση παραδοσιακών εδεσμάτων και παραδοσιακό τραγούδι από τους γερόντους του συλλόγου.

 


                                                                           

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.