Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΔΙΑΣ


Με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες ολοκληρώθηκε η εβδομάδα της προετοιμασίας του Δία Δίου ενόψει της κρίσιμης αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Παλαμά (12/1 -15:00) στην Καρδίτσα για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Και αυτό διότι προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής αφού τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Παναγιώτη Παρασίδη δίπλα στα ονόματα των τιμωρημένων Βασίλη Λιόλιου και Ηλία Μανίκα.

Συγκεκριμένα, το παρών στην αυριανή αναμέτρηση δε θα δώσει ο Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Νίκος Ευαγγέλου και Σάκης Σαφέτης που αμφότεροι αποκόμισαν τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Έτσι, ο τεχνικός της ομάδας μας καλείται να αναπροσανατολίσει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα που είναι κομβικής σημασίας για τον Δία στην μεγάλη προσπάθειά του να συγκεντρώσει βαθμούς και να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη.Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.