Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

"Οι άλλοι οδηγούν επικίνδυνα, όχι εγώ"

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτονται οι περισσότεροι οδηγοί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας από το Vinci Autoroute και το Ινστιτούτο Ipsos.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας -που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 12.418 ανθρώπων από 11 Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, Σουηδία),- οι περισσότεροι οδηγοί σε Ευρώπη και Ελλάδα, φαίνεται πως αντιφάσκουν σχετικά με την απόδοσή τους πίσω από το τιμόνι.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, ότι αν και παραδέχονται σε αρκετές περιπτώσεις, ότι κάνουν επικίνδυνες ενέργειες (υπερβολική ταχύτητα, χρήση κινητού κ.α.) ενώ οδηγούν, ταυτόχρονα μιλούν με καλά λόγια για την οδήγησή τους;

- 97% των Ευρωπαίων και 96% των Ελλήνων οδηγών, χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα θετικό χαρακτηρισμό για την οδήγησή τους.

- 74% των Ευρωπαίων και 78% τω Ελλήνων οδηγών, χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως "προσεκτικό"

- 57% των Ευρωπαίων και 49% των Ελλήνων οδηγών, χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως "ήρεμο"

- 28% των Ευρωπαίων και 26% των Ελλήνων οδηγών, χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως "ευγενικό"

- 10% των Ευρωπαίων και Ελλήνων οδηγών, θεωρούν ότι είναι αγχωμένοι

- 3% των Ευρωπαίων και 4% των Ελλήνων οδηγούν, θεωρούν πως είναι επιθετικοί

Ποιο είναι όμως το "κορυφαίο"; Ότι κανένας Έλληνας οδηγός από όσους ρωτήθηκαν, δε θεωρεί τον εαυτό του επικίνδυνο κατά την οδήγηση...


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.