Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ακόμη μια βράβευση στη συλλογή του πρόσθεσε ο Ολυμπιονίκης μας Σάββας Καρυπίδης

Την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας πραγματοποίησε εχθές (3/1/2020) το απόγευμα, το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου στο Πολιτιστικό κέντρο Εκάβη.

Στην εκδήλωση αυτή ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος βράβευσε τους νέους που διέπρεψαν στις σπουδές τους, τη δουλειά τους, τον αθλητισμό κ.λ.π. Μεταξύ όμως άλλων βραβείων, ο κ. Γεώργιος απένειμε και ένα σημαντικό βραβείο στον Ολυμπιονίκη κ. Σάββα Καρυπίδη που μας έκανε περήφανους όλους τους Πιεριείς με την αναγνώριση του στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλητισμού, και συγκεκριμένα στο άθλημα του Handball.
\

Δείτε πως υποδέχθηκε αυτή την βράβευσή του ο Σάββας Καρυπίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.