Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εξαιρετικά και γρήγορα τ’ αντανακλαστικά του Μητσοτάκη!


Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την απόφαση του κ. Αυγενάκη για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα, και τον χαμό που προκάλεσε αυτή η απόφαση, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενέβη δραστικά για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Βέβαια υπήρχε και μια διαρροή απο το περιβάλλον του κ. Σαββίδη για κινήσεις πάνω στο θέμα που μόνο καλό δεν θα έκαναν στον αθλητισμό αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Από την άλλη και το κλίμα διχασμού της Ελλάδος που υπήρξε αρκετά δυνατό τις τελευταίες ώρες, έδωσαν το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη πως έπρεπε να επέμβει άμεσα και αποτελεσματικά, και έτσι και έκανε.

Μπράβο λοιπόν στον πρωθυπουργό για την αντίληψη του και τα γρήγορα αντανακλαστικά του σε θέματα μεγάλης σημασίας για την χώρα. Η σημερινή του κίνηση δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο να κάνει σοβαρό και σημαντικό έργο για την Ελλάδα!


Διαβάστε:
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.