Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οδηγός τραυματίστηκε από μετωπική σύγκρουση με αρκούδα

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με το άγριο ζώο και βγήκε από την τροχιά του ντελαπάροντας. Ελαφρά τα τραύματα για τον οδηγό.


Σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μια... αρκούδα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε επικίνδυνη στροφή λίγο έξω από τον οικισμό της Κορησού στην Καστοριά.

Σύμφωνα με το fouit.gr, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με το άγριο ζώο και βγήκε από την τροχιά του ντελαπάροντας, με τον οδηγό να γλιτώνει κυριολεχτικά από θαύμα με μερικά μόνο χτυπήματα στα πλευρά όπως διαπιστώθηκε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση είναι η αρκούδα.

Η συγκεκριμένη στροφή χαρακτηρίζεται “καρμανιόλα” καθώς έχει δώσει πάρα πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση και προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς ιδιαίτερα τώρα που αποτελεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πέρασμα για τις αρκούδες.

Όπως σημειώνει το fouit.gr, ένας από τους λόγους της σύγκρουσης ήταν ότι η αρκούδα δεν είχε πέσει σε χειμερία νάρκη, πράγμα που εξηγείται από τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμη στην περιοχή.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.