Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Α.Ε. Καρίτσας ανακοίνωσε τον Βασίλη Παπαγεωργίου

Η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Παπαγεωργίου, από τον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά και έχει εμπειρία από τη Γ Εθνική κατηγορία, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Τύρναβο, στον Ατρόμητο Παλαμά και στην ΑΕΛ.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Βασίλη στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς.


Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.