Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Στύλο.

Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα μας για να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς, δηλαδή την κατάκτηση της 2ης θέσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο Αποστολής έχει μεγάλη εμπειρία από τη Γ' Εθνική Κατηγορία, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ενδεικτικά, υπήρξε προπονητής στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην Πύδνα Κίτρους, στην Ελπίδα Σκουτάρεως και στον Αιολικό Μυτιλήνης. Τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στον Πιερικό.

Επιπλέον, η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπουτογιάννη Γιώργο, στη θέση του άμεσου συνεργάτη του κ. Στύλου, κατόπιν εισήγησης του προπονητή.

Ο Γιώργος αποτελεί μέλος της οικογένειας της Α.Ε. Καρίτσας, έχοντας διατελέσει παίκτης και αρχηγός της ομάδας μας στο παρελθόν και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Αποστόλη και το Γιώργο στη μεγάλη οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.