Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Πολιτική στον Ελληνικό κινηματογράφο – Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή βρήκαμε στο Youtube που ενώ γυρίστηκε και μεταδόθηκε από το κανάλι της Βουλής πριν 2 χρόνια (Ιανουάριος του 2017), συνεχίζει να είναι επίκαιρη και διαχρονική μέχρι σήμερα.

Μάλιστα μετά από την εκτεταμένη χρονικά αλλά και πρωτοφανή προεκλογική περίοδο που περάσαμε όλη η χώρα πέρυσι, η εκπομπή αυτή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι Βουλευτές , η ζωή τους, η σχέση τους με τους ψηφοφόρους, η οικογένειά τους, η συμπεριφορά τους ακόμα και οι έρωτές τους, ήταν ένα από τα αγαπημένα θέματα τόσο του θεάτρου όσο και του κινηματογράφου.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ταξίδι στο παρελθόν, στην "χρυσή εποχή" του ελληνικού κινηματογράφου όπου θα δείτε αξέχαστες ερμηνείες, διαχρονικές ατάκες, τραγελαφικές καταστάσεις και προεκλογικές δεσμεύσεις "ντυμένες" με σάτιρα που σχολιάζουν με τον πιο εύστοχο τρόπο την πολιτική πραγματικότητα.

O ελληνικός κινηματογράφος ανέδειξε πολιτικές ιστορίες και αποδεικνύονται διαχρονικές.

"Κοινοβουλευτικές Ιστορίες", με την υπογραφή του Τάκη Κάμπρα

Δείτε το βίντεο με την εκπομπή:
Πηγή βίντεο: Youtube


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.