Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δεν εμβολίασε το παιδί της για τη γρίπη και αυτό έχασε την όρασή του

Σε απίστευτο κίνδυνο για την υγεία του βρίσκεται ένα 4χρονο κορίτσι, το οποίο δεν εμβολιάστηκε για τη γρίπη και πλέον κινδυνεύει με μόνιμη βλάβη, ακόμα και τύφλωση.

Σύμφωνα με το NBC, το κοριστάκι εισήχθη σε νομοσκομείο της Αϊόβα την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς είχε ισχυρά συμπτώματα γρίπης και υψηλό πυρετό.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, ως επιπλοκή της γρίπης, η 4χρονη έπαθε εγκεφαλοπάθεια -οίδημα του εγκεφάλου- η οποία της προκάλεσε απώλεια της όρασης.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι αν και της είχε κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης τον περασμένο Μάρτιο, παρέλειψε να το κάνει τον Οκτώβριο.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι οι γιατροί αδυνατούν ακόμα να πουν αν η απώλεια της όρασης του παιδιού είναι παροδική ή μόνιμη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, το CDC ανέφερε ότι φέτος ο ιός της γρίπης έχει χτυπήσει πολύ άσχημα τα παιδιά.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.