HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κέρινη... αποκαθήλωση για Χάρι - Μέγκαν

Στον απόηχο του... Megxit το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό του Λονδίνου, απομακρύνθηκαν χθες τα δύο κέρινα ομοιώματα της του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ αφήνοντας ένα εντυπωσιακά μεγάλο κενό στο χώρο δίπλα από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.


«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των “ανώτερων” μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο γενικός διευθυντής του μουσείου Μαντάμ Τισό, Στιβ Ντέιβις.

«Αρχής γενομένης από σήμερα (Πέμπτη) τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται» στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ», επισήμανε.


«Όμως, τα δύο ομοιώματα, από τα πλέον δημοφιλή για το κοινό, «θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικά στοιχεία» του μουσείου, συμπλήρωσε ο Ντέιβις, υπογραμμίζοντας ότι το Μαντάμ Τισό θα παρακολουθεί με προσοχή τι θα τους επιφυλάξει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αιφνιδίασαν όπως φαίνεται ακόμα και την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ, όταν ανακοίνωσαν μέσω Instagram πως θα αποσυρθούν από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.


Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης την απόφασή του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, ζητώντας να γίνουν πλέον οικονομικά ανεξάρτητοι και να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής, κάτι που προκάλεσε την οργή της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε ουσιαστικά την είδηση από την τηλεόραση.

Η αντίδραση του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο ήταν, όπως φαίνεται, άμεση.


Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια