Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΦΙΠ: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ & ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ

Στην ανάπαυλα του αγώνα του Πιερικού με τον Θησέα Αγριάς, το Δ.Σ. του «ΣΦΚ Πιερικός» δια του Προέδρου του κ. Γαβριήλ Κωνσταντινίδη και του Χορηγού του κ. Γιάννη Λαζαρίδη αντάλλαξαν πρωτοχρονιάτικες ευχές και μοίρασαν πρωτοχρονιάτικα δώρα στους εκπροσώπους των Παλαιμάχων, του ΣΟΠ-Θύρα 5, του ΣΦΠ Μελανόλευκοι και του ΣΦΙΠ.Ο ΣΦΙΠ αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την ευγενική του προσφορά, ανταπέδωσε τις ευχές στον Πρόεδρο και  τον Χορηγό του συλλόγου, κατόπιν δε εκφωνήθηκε από τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΦΚ κ. Βασίλη Τσακιρίδη, η ακόλουθη πρωτοχρονιάτικη ανακοίνωση του ΣΦΙΠ προς όλους του φίλους του Πιερικού:


«Αδελφοί Πιερικοί 

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού συμπλήρωσε ήδη την 1η δεκαετία της ζωής του. Αν και κύριος σκοπός του είναι η διαρκής καταγραφή της 59χρονης Ιστορίας του Πιερικού, ωστόσο τα τελευταία πέντε χρόνια που η ομάδα μας δοκιμάζεται στην ερασιτεχνική κατηγορία, θεωρούμε κορυφαίο επίτευγμα τις δράσεις μας για την προάσπιση της αυθεντικότητας και της ακεραιότητας του ΣΦΚ, αντιδρώντας σθεναρά στα κάθε μορφής σχέδια που επεδίωξαν -και ίσως επιδιώκουν ακόμη- την μετάλλαξή του. 

Το 1961 αποτελεί ορόσημο στην Ιστορία της πόλης μας. Εδώ και έξι 10ετίες Κατερίνη και ΣΦΚ Πιερικός ή ΣΦΚ Πιερικός και  Κατερίνη είναι έννοιες ταυτόσημες. 

Ο ΣΦΙΠ στην 2η δεκαετία του και με την ωριμότητα που τον διακρίνει, απευθύνει παραίνεση: 

Πρώτα, προς τους εντός και εκτός των τειχών εκπροσώπους του μεγάλου αυτού συλλόγου που ονομάζεται «ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ»: Μη δίνετε δικαιώματα. Τιμήστε και αναδείξτε τον Σύλλογο τόσο με τις πράξεις σας, όσο και με τις συμπεριφορές σας. 

Ύστερα, προς τους πολυπληθείς φίλους του που οραματίζονται την μεγάλη ομάδα του Πιερικού: Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκτός από μεγάλη ομάδα, είναι ο κορυφαίος σύλλογος. Γι αυτό εκτός από φίλοι του, είναι απαραίτητο να είμαστε ενεργά μέλη του, καθώς και αρωγοί στη νέα του πορεία.  

Οι δύο περασμένες 15ετίες του Πιερικού, μας παρέχουν το δίδαγμα: Πριν αλλάξουμε σελίδα, πρέπει πρώτα ν’ αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας.  

Καλή Χρονιά!!! 
Η Ιστορία συνεχίζεται...»


       Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού        
       www.pierikos.info
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.