HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΑΑΣ: Η αντίδραση μας θα είναι καταλυτική !!!

Το ποσοστό αναπλήρωσης, για όσους έχουν από 40,01 ΚΑΙ ΑΝΩ χρόνια υπηρεσίας, ΚΑΤ' ΕΤΟΣ μειώνεται ο συντελεστής αναπλήρωσης από 2 σε 0,5!!! (Πλήττονται όλες οι ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών, δηλαδή καταδρομείς, ιπτάμενοι κ.α,) .

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΑΑΣ.

ΕΑΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα , 23 Ιαν 2020
Ποσοστά Αναπλήρωσης

Εν όψει της κατάθεσης του Νέου Ασφαλιστικού , διαχέονται πληροφορίες ότι για τους αποστράτους των Ε.Δ και ιδιαίτερα για όσους κατά την διάρκεια της θητείας τους λαμβάνουν επιδόματα επικίνδυνης δραστηριότητας , μειώνονται δραστικά οι προσδοκώμενες συντάξιμες αποδοχές τους.
Ειδικότερα αντί του ποσοστού αναπλήρωσης με συντελεστή 2 που ίσχυε μέχρι τώρα και ιδίως όσους έχουν εξάμηνα επικινδύνου εργασίας, με βάσιμες πληροφορίες μειώνεται ο συντελεστής αναπλήρωσης σε 0,5.

Πρόκειται για μαζική απώλεια συντάξιμων αποδοχών , σε ανθρώπους οι οποίοι ανάλωσαν κάθε ικμάδα της νιότης τους , βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα, λόγος για τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα υγείας.
Η ΕΑΑΣ τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων που πλήττονται από την επερχόμενη οικονομική λαίλαπα και δηλώνει ότι θα εξαντλήσει κάθε μέσον πίεσης ώστε να αποτραπεί η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Δεν μπορεί το νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί να είναι χειρότερο και από τον επαίσχυντο νόμο Κατρούγκαλου 4387/16. Είναι απαράδεκτο και η αντίδραση μας θα είναι καταλυτική.

Για το ΔΣ/ΕΑΑΣ
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντγος ε.α Βασίλειος Ροζής



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια