Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΑΑΣ: Η αντίδραση μας θα είναι καταλυτική !!!

Το ποσοστό αναπλήρωσης, για όσους έχουν από 40,01 ΚΑΙ ΑΝΩ χρόνια υπηρεσίας, ΚΑΤ' ΕΤΟΣ μειώνεται ο συντελεστής αναπλήρωσης από 2 σε 0,5!!! (Πλήττονται όλες οι ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών, δηλαδή καταδρομείς, ιπτάμενοι κ.α,) .

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΑΑΣ.

ΕΑΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα , 23 Ιαν 2020
Ποσοστά Αναπλήρωσης

Εν όψει της κατάθεσης του Νέου Ασφαλιστικού , διαχέονται πληροφορίες ότι για τους αποστράτους των Ε.Δ και ιδιαίτερα για όσους κατά την διάρκεια της θητείας τους λαμβάνουν επιδόματα επικίνδυνης δραστηριότητας , μειώνονται δραστικά οι προσδοκώμενες συντάξιμες αποδοχές τους.
Ειδικότερα αντί του ποσοστού αναπλήρωσης με συντελεστή 2 που ίσχυε μέχρι τώρα και ιδίως όσους έχουν εξάμηνα επικινδύνου εργασίας, με βάσιμες πληροφορίες μειώνεται ο συντελεστής αναπλήρωσης σε 0,5.

Πρόκειται για μαζική απώλεια συντάξιμων αποδοχών , σε ανθρώπους οι οποίοι ανάλωσαν κάθε ικμάδα της νιότης τους , βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα, λόγος για τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα υγείας.
Η ΕΑΑΣ τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων που πλήττονται από την επερχόμενη οικονομική λαίλαπα και δηλώνει ότι θα εξαντλήσει κάθε μέσον πίεσης ώστε να αποτραπεί η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Δεν μπορεί το νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί να είναι χειρότερο και από τον επαίσχυντο νόμο Κατρούγκαλου 4387/16. Είναι απαράδεκτο και η αντίδραση μας θα είναι καταλυτική.

Για το ΔΣ/ΕΑΑΣ
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντγος ε.α Βασίλειος ΡοζήςΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.