Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Σύρου στο γυναικείο μοναστήρι στην Κονταριώτισσα

Πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία εις μνήμην του Οσίου Εφραίμ του Σύρου στο γυναικείο μοναστήρι στην Κονταριώτισσα με την παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους –Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου.
Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, ο βουλευτής ΝΔ Πιερίας Σάββας Χιονίδης, εκπρόσωποι των βουλευτών ΝΔ Πιερίας Άννας Μάνη και Φώντα Μπαραλιάκου, οι αντιδήμαρχοι Δίου - Ολύμπου Σοφία Ζουρζούρα και Θανάσης Καλαϊτζής, ο διευθυντής της 2βάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Καζταρίδης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Γιώργος Τζήμας, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Φόλιος, η κ. Παπά και άλλοι παράγοντες και πλήθος κόσμου.

Να έχουμε την ευλογία του.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.