Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με εκείνες του άρθρου 74 του ν. 4555/2018, που θα γίνει την 22η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


A/A
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  1.  
Αποδοχή των όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου για τη χρηματοδότηση χρεών του Δήμου Κατερίνης Νομού Πιερίας που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη μέρους του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού 2020, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του ν.4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α/11-5-2015), όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από 26-8-2015 ΠΝΠ, που κυρώθηκε με τον ν. 4350/2013
Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή
  1.  
Τροποποίηση της αριθμ. 435/2019 απόφασης ΔΣ με θέμα «Κατάρτιση και ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020»
Εισηγητής: Εκτελεστική Επιτροπή

Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα καθώς, ύστερα από την έγκριση της χορήγησης του δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, πρέπει να γίνει κατά το δυνατόν συντομότερα η αποδοχή των όρων αλλά και η τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος έτους 2020, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ψήφιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Θεοφάνης ΤερζόπουλοςΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.