Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άρχοντας! Διέρρηξε μαγαζί fast food, έφτιαξε κάτι να φάει και… πήρε κι έναν υπνάκο [video]

Τις... απολύτως βασικές ανάγκες του φαίνεται πως ήθελε να ικανοποιήσει αυτός ο ληστής.

Ο λόγος για έναν διαρρήκτη καταστήματος fast food (Taco Bell) στο Lawrenceville του New Jersey των ΗΠΑ.

Ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα την νύχτα ενώ ήταν κλειστό, και… χαλαρός ακούγοντας μουσικούλα άρχισε να φτιάχνει κάτι να φάει. Το γεύμα όπως φαίνεται ήταν χορταστικό και… η κοιλίτσα παραγέμισε, οπότε – όπως είναι φυσικό – προκάλεσε μια νύστα.


Ο ήρωας της ιστορίας δεν δίστασε, και την “έπεσε” λιγάκι εκεί στο μαγαζί, παίρνοντας έναν υπνάκο 3 ωρών. Όταν ξύπνησε είπε να φύγει, κλέβοντας και ένα λαπτοπ και ένα τάμπλετ που βρήκε μπροστά του.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τα πάντα, αλλά μάλλον… δεν νοιάστηκε και ιδιαίτερα αφού δεν είχε καθόλου καλυμμένο το πρόσωπό του.

Δεν γνωρίζουμε πάντως αν έφτιαξε και κάτι για να πάρει μαζί του…

Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα
ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.