Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Fifteen Bioclean - Εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού - Νέα υπηρεσία: Καθαρισμός οχημάτων με ατμό!!!

Καθαρισμός οχημάτων με ατμό

Καθαρίζοντας το όχημα σας με τη χρηση του ατμού εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και απαλλαγμένο από μικρόβια περιβάλλον για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Ο ατμός έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα αποστειρώνει. Το απιονισμένο νερό σε συνδυασμό με τις μικροίνες δεν αφήνει κατάλοιπα, άλατα ή στίγματα στην εξωτερική επιφάνεια του οχήματός σας.

Απλά, εύκολα και οικολογικά. Χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων καθαριστικών.Μόνο με Ατμό!
Κλείστε τώρα ραντεβού και επωφεληθείτε των προνομίων:
📌 7ης Μεραρχίας 45
📞 6936525202
✉️ fifteen.bioclean@gmail.com
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.