HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο: H στιγμή που αεροσκάφος αδειάζει καύσιμα πάνω σε σχολείο

Η στιγμή που το αεροσκάφος των Delta Airlines αδειάζει καύσιμα, τα οποία προσγειώνονται σε κατοικημένη περιοχή του Λος Αντζελες, απαθανατίστηκε σε κάμερα.

Το αεροσκάφος, που επρόκειτο να ταξιδέψει για τη Σαγκάη από το Λος Αντζελες, άδειασε τα καύσιμά του πάνω από κατοικημένη περιοχή όπου υπάρχουν αρκετά σχολεία, με πολλά καύσιμα να πέφτουν σε αυτά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από την κίνηση αυτή τραυματίστηκαν ελαφρά τουλάχιστον 56 άτομα, ενώ επισημάνθηκε πως δεν υπήρχε λόγος εκκένωσης των σχολείων ή άλλων κτιρίων στην περιοχή, καθώς τα καύσιμα εξατμίστηκαν και τίποτα εύφλεκτο δεν έμεινε στον αέρα ή έφτασε στο έδαφος.



Το βίντεο με το αεροπλάνο να ρίχνει τα καύσιμα - Τι είπε η εταιρεία

Η κάμερα ερασιτέχνη δείχνει ξεκάθαρα το αεροσκάφος να ρίχνει πάνω στην κατοικημένη περιοχή τα καύσιμά του, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λος Αντζελες.

Το αεροπλάνο βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης, αλλά χρειάστηκε να αδειάσει τα καύσιμά του και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, καθώς, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Delta Airlines, «υπήρξε πρόβλημα στους κινητήρες και γι' αυτό απαιτήθηκε η γρήγορη επιστροφή στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού άδειασε τα καύσιμά του, όπως απαιτείται από τις διαδικασίες ασφαλούς προσγείωσης».

Η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας τόνισε πως «υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες για τη ρίψη καυσίμων από αεροσκάφη, καθώς αυτά θα πρέπει να πέφτουν σε μη κατοικημένες περιοχές και σε μεγάλα ύψη, ώστε να εξατμίζονται».


Σύμφωνα με παιδιά που «ψεκάστηκαν» από τα καύσιμα, η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη, ενώ κάποιοι παρουσίασαν ερεθισμό στο δέρμα τους και άλλοι είχαν πονοκέφαλο.


Πηγή: iefimerida.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια