Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κινητοποίηση στο Jumbo του Βαρικό

Την Κυριακή 19 Γενάρη, μέλη του συνδικάτου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Πιερίας "Η πρωτοπορία" πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από τα Jumbo του Βαρικό Πιερίας μιας και η διεύθυνση των Jumbo ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι ανοικτό όλες τις Κυριακές.

Κλιμάκιο μελών του συνδικάτου συζήτησε με τους εργαζόμενους ενώ ταυτόχρονα τους μοίρασε ανακοίνωση. Αντίστοιχη συζήτηση έγινε και με τους πελάτες του καταστήματος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις τις οποίες προφανώς κάλεσε η διεύθυνση των Jumbo, γεγονός το οποίο καταγγέλθηκε από τα μέλη του συνδικάτου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.