Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ jumbo στο Βαρικό Πιερίας

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα Jumbo στο Βαρικό Πιερίας, δηλώνοντας την αντίθεσή του στην απόφαση της εταιρίας για άνοιγμα του καταστήματος όλες τις Κυριακές του έτους.
Τα μέλη του ΣΙΥΝΠ συζήτησαν με εργαζόμενους ανοίγοντας το ζήτημα του κοινού αγωνιστικού βηματισμού για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας για τον κλάδο του εμπορίου. Αναδείχτηκε το γεγονός ότι η Jumbo είναι ο «λαγός» της υπόθεσης και, οτι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν θα αργήσουν να το μιμηθούνε κι άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου.

Δήλωσαν προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουν να περάσουν τα σχέδια κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοτών του κλάδου για σμπαράλιασμα των εργασιακών σχέσεων.

Οι εργαζόμενοι, αλλά και οι λιγοστοί πελάτες που βρισκόταν στο χώρο συμφώνησαν οτι αυτήν η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Τέλος το ΣΙΥΝΠ έστειλε το μήνυμα στην επιχείρηση Jumbo, στην κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και όσους στηρίζουν τέτοιου είδους αποφάσεις και νόμους, που πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων κάθε κεκτημένο εργατικό δικαίωμα, οτι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να παρθεί πίσω αυτήν η μεσαιωνική απόφαση θα συνεχιστούν.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.