Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίδειξη δύναμης… Σηκώνονται τα Ελληνικά KIOWA στο Λιτόχωρο για να σκορπίσουν ΦΩΤΙΑ και ΑΤΣΑΛΙ…!!!

Τα επιθετικά ελικόπτερα Kiowa Warrior, που παρέλαβε ο Ελληνικός Στρατός βρίσκονται στο τελικό στάδιο ένταξης στην υπηρεσία.

Πρόκειται για πραγματική υπέρβαση αυτό που έχουν καταφέρει όλα τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού αλλά και η ηγεσία (νυν και απελθούσα) του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).

Τα…  ελικόπτερα παρελήφθηκαν τον περασμένο Μάιο και ήδη οι πιλότοι, υπό την καθοδήγηση Aμερικανών εκπαιδευτών, βαίνουν στο τελικό στάδιο της εξοικείωσής τους με τα νέα αποκτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες βολές με όλα τα πυρομαχικά που φέρουν τα επιθετικά ελικόπτερα, ακόμη και με το Hellfire.
Τον Αρχηγό θα συνοδεύουν ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας, ο Διοικητής της ΤΑΞΑΣ και ο Διοικητής Λιτοχώρου.

Το γεγονός ότι προχωρούν σε τόσο σύντομο διάστημα σε βολές δεν δείχνει μόνο ότι οι Έλληνες πιλότοι εξοικειώνονται γρήγορα με τα νέα ελικόπτερα αλλά και το επίπεδο εκπαίδευσης και συνεργασίας και του τεχνικού προσωπικού, το οποίο δεν ευθύνεται μόνο για την προετοιμασία των ελικοπτέρων αλλά και για την συνεχή υποστήριξη σε πυρομαχικά.


enikos.gr


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.