Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

“Χάκαρε” την Ωραία Κοιμωμένη για να κάνει πρόταση γάμου! video

Εντυπωσιακή πρόταση γάμου όλων των εποχών! Η Ωραία Κοιμωμένη, το... φιλικό σινεμά και η απίστευτη δουλειά που "έριξε" αυτός ο άνδρας!

Αν έχετε βαρεθεί τα… κλισέ στις προτάσεις γάμου (βλέπε εστιατόρια, γήπεδα κλπ) ήρθε η ώρα να… συγκλονιστείτε! Κι αυτό διότι αυτή η πρόταση γάμου έγινε με ένα… remake ουσιαστικά της ταινίας Ωραία Κοιμωμένη!

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας, ο οποίος πέρασε έξι ολόκληρους μήνες με την βοήθεια ενός εικονογράφου, ώστε να “πειράξει” την αγαπημένη ταινία της μέλλουσας συζύγου του. Διότι ναι, θα γίνει γυναίκα του μετά από αυτό που έζησε!

Οι δυο τους πήγαν σε μια μικρή αίθουσα κινηματογράφου, για να δουν την αγαπημένη της ταινία: Την Ωραία Κοιμωμένη.

Στην… απόλυτη σκηνή της ταινίας, αυτή με το φιλί, η κοπέλα ξεκίνησε κάτι να… υποψιάζεται καθώς οι πρωταγωνιστές δεν θύμιζαν ιδιαίτερα τους αυθεντικούς, αλλά… το ζευγάρι της ιστορίας μας!

Η… άλλη Ωραία Κοιμωμένη!

Ο άνδρας είχε κάνει τον άνδρα και την γυναίκα να μοιάζουν με τους ίδιους και το σενάριο άλλαξε: Ο πρίγκιπας βγάζει ένα κουτάκι με το δαχτυλίδι αρραβώνων και δείχνει να το πετάει ψηλά.

Τότε ξαφνικά ο… δικός μας πρωταγωνιστής σηκώνεται καθώς κάποιος πίσω από το πανί του πετά το πραγματικό δαχτυλίδι!

Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει και ο άνδρας της ζητά να γίνει η γυναίκα του.

Να σημειωθεί πως η… πειραγμένη ταινία συνεχίστηκε με το σενάριο να θέλει τη γυναίκα να λέει… όχι!

Κάτι που τελικά -ευτυχώς- δεν χρειάστηκε…

Δείτε την επική πρόταση γάμου με την Ωραία Κοιμωμένη!
ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.