HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιερία: Τα αδέσποτα ζώα βρήκαν τη ζεστασιά που έψαχναν! Οι πιο γλυκές εικόνες της ημέρας [video]

Ένα γλυκό θέαμα που έκανε αρκετούς περαστικούς να σταματήσουν για να το δουν, στον Παλαιό Παντελεήμονα στην Πιερία...

Ένα γλυκό θέαμα που έκανε αρκετούς περαστικούς να σταματήσουν για να το δουν, στον Παλαιό Παντελεήμονα στην Πιερία.

Ένας σκύλος και δύο γάτες βρήκαν καταφύγιο μέσα στην χριστουγεννιάτικη φάτνη που έχει στηθεί στην πλατεία του χωριού. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν μια στάση για να απαθανατίσουν αυτά τα τρία αξιολάτρευτα τετράποδα που κάθονταν πάνω από τα άχυρα της υπαίθριας φάτνης αναζητώντας λίγη ζεστασιά μέσα στο κρύο.

Και σίγουρα δεν θα είναι λίγοι οι φιλόζωοι που θα μείνουν ασυγκίνητοι βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο…



Πηγή: mykonoslive.tv


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δε χρειάζεται να είσαι φιλόζωος για να συγκινηθείς. ΆΝΘΡΩΠΟΣ χρειάζεται να εισαι. Ελπιζω να μην ενοχληθουν σκατοψυχοι της περιοχης. Αλλά και να βρεθουν οικογενειες για αυτα τα ταλαιπωρημενα αγγελουδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!