Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παιδί 10 ετών πυροβολήθηκε στην κοιλιά από τη θεία του όταν εκείνη έβγαζε σέλφι φωτογραφίες με ένα όπλο

Η 19χρονη Caitlyn Smith, πήγε να πάρει τον ανιψιό της από το νηπιαγωγείο στο Trail Chisholm στο Χιούστον του Τέξας. Θα έμενε μαζί του όλο το απόγευμα στο σπίτι και θα τον πρόσεχε αφού οι γονείς του είχαν να πάνε σε ένα σημαντικό ραντεβού.

Θεία και ανιψιός πήγαν στο σπίτι και ύστερα από κάποια ώρα η 19χρονη άρχισε να βγάζει selfie φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει τις φωτογραφίες της περισσότερο… ενδιαφέρουσες. Η αδερφή της και μητέρα του παιδιού, της είχε πει που φυλάνε το όπλο, και πήγε και το πήρε.

Με το πιστόλι στο ένα χέρι και το κινητό στο άλλο συνέχιζε να τραβάει φωτογραφίες τον εαυτό της, μέχρι που ένα κατά λάθος ελαφρύ πάτημα του δακτύλου της στη σκανδάλη και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Η σφαίρα βρήκε το παιδί στην κοιλιά, το οποίο εκείνη την ώρα έπαιζε αμέριμνο στο δωμάτιο. Η 19χρονη μετέφερε η ίδια το παιδί στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του και πλέον είναι αισιόδοξοι ότι το παιδί θα διαφύγει τον κίνδυνο.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.